Inicio Agregar Residencia FAQ - Preguntas Contacto Condiciones
Inicio Inicio - Residencia para estudiantes - Colegio Mayor Universitario Sant Jordi

Colegio Mayor Universitario Sant Jordi

Colegio Mayor Universitario Sant Jordi
Passatge Ricard Zamora 4-8
08017 - Barcelona

Teléfono: 93 201 66 00
Fax: 93 414 08 06

E-mail: cmsjordi@cmsantjordi.com


"El Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona us dona la benvinguda a la nostra pàgina web i desitja que trobin tota la informació que satisfaci les seves necessitats.

Tenim els serveis suficients per complaure a tot el món universitari, és a dir: estudiants, professors, personal de serveis, postgraduats, etc. que hagin de passar un temps a Barcelona per raons d' estudi o professionals.

A l' estiu ens convertim en una Residència d' allotjament per estudiants en general, congressistes, agrupacions culturals, etc. que venen a Barcelona per diversos motius.
Paral·lelament a aquests serveis oferim la possibilitat del lloguer d' aules, sales d' actes, despatxos, pista poliesportiva, servei de menjador - bar, etc. per empreses, entitats, etc. que ho necessitin.
Tenim obert tot l' any i les 24 hores del dia.
Història

El Col·legi Major Sant Jordi es va fundar l' any 1953 funcionant com a tal fins l' agost de l'any 2006 al carrer Mestre Nicolau num. 13 de Barcelona.
A partir de juliol de 2006, passant per un període de duplicitat de dos mesos en la localització, ens hem traslladat a 700 metres de Mestre Nicolau, al passatge Ricard Zamora, en unes instal·lacions noves més grans i molt més adequades per les necessitats i normatives de funcionament actuals...

Informació general:
Entitat: Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona

Capacitat i tipus de Col·legi: Mixte. Aprox. 215 persones.

Habitacions i apartaments:
Individuals i dobles amb bany complet, Internet, nevera i aire condicionat. En la zona d' habitacions per professors també hi ha TV, cuina, nevera, etc.

Règim Alimentari:
Totes les variants, depenent del tipus d' estada.

Període de funcionament: En principi tot l' any i les 24 hores. Hem de distingir dos períodes amb condicions econòmiques diferents respecte al servei d' allotjament i en el nombre de serveis que oferim: Curs Acadèmic ( 15 de setembre - 30 de juny ) i Curs d' estiu ( 30 de juny - 15 de setembre ). Aquestes dates poden variar lleugerament.

Serveis:
Allotjament - Menjador - Bar - Aules - Sala d' actes - Pista poliesportiva - Sala d' ordinadors - Sala d' estudi - Despatxos - Biblioteca - Bugaderia - Sala de jocs - Climatització en tot l' edifici - Bicicletes de lloguer amb pàrquing - Gimnàs - Activitats culturals i esportives - Premsa diària. Alguns d' aquests serveis queden anul·lats durant el curs d' estiu

Enlaces para para estudiantes que necesitan dinero para el estudio:

Préstamos rápido de Cetelem - Crédito en 24 horas
"El préstamo rápido es un producto financiero que mejora la calidad de vida de las personas porque en poco tiempo puede disfrutar de lo que desea sin esperar a ahorrar. En Cetelem queremos ayudarle con un crédito en 24 horas para que pueda disponer de su dinero rápidamente y afrontar cualquier imprevisto económico..."

Créditos para Jóvenes de Ibercaja
"La oferta comercial de Ibercaja en productos de financiación está estructurada en préstamos vivienda (a particulares, familias o promotores), consumo, sector joven, actividades productivas, operaciones de extranjero..."

Préstamos personales del Banco Santander
"En el Santander podemos ofrecerle su préstamo, el que más se ajusta a sus necesidades. Porque financiamos todas sus ideas e ilusiones y porque le damos a elegir la fórmula de pago que más le convenga, en el Santander encontrará la solución para hacer realidad su proyecto..."

Préstamo coche joven - Bilbao Bizkaia Kutxa
Para los que ya han elegido el coche que quieren. Crédito Coche Joven te ayuda a pagarlo como quieras. Te lo ponemos fácil y en las mejores condiciones, sin comisiones de apertura y de estudio...

Préstamos y créditos para estudios universitarios - Bankimia.com
Compara y solicita online créditos y préstamos de los bancos, cajas y financieras de España que pueden financiar estudios universitarios de diplomatura, grado y licenciatura. Están ordenados por tipo de interés, apareciendo los más baratos en primer lugar...

Cajarural.com
Financiación específica para tus estudios de la Urban Caja Rural de Granada!

Creditservices.es
CreditServices no es una entidad financiera, por ello, podemos ofrecerle la oferta de TODAS aquellas entidades financieras con las que mantenemos acuerdos y operan en España, aunque no tengan oficinas en su ciudad...CreditServices efectúa previamente un estudio de la operación y asesora al cliente cual es la mejor alternativa, siendo todo este tramite GRATUITO.

Residencias de estudiantes en Espana Residencias de estudiantes en Portugal Residencias de estudiantes en Italia Residencias de estudiantes en France Residencias de estudiantes en  Alemania Residencias de estudiantes en Austria Residencias de estudiantes en United Kingdom Residencias de estudiantes en los Paises Bajos Residencias de estudiantes en Polonia
Germany Italia Austria España Portugal Condiciones Contacto